Koirat peleissä

Koirat ovat olleet myös pelintekijöille kiinnostava kohde, sillä lemmikit ovat usein olleet inspiraation kohde luoville ihmisille. Tietokonepeleissä koirat ovat olleet niin keräilykohteita, apureita tai jopa pelin päähahmoja. Pelilajitkin ovat vuosien varrella vaihdelleet huomattavasti aina seikkailupeleistä, eläintenhoitoon ja rahapeleihin.

Tunnetuin koira-aiheinen peli on tietysti Nintendon Nintendogs-pelisarja, jossa pääset hoitamaan omaa virtuaalista lemmikkiä. Nämä pelit ovat korkealaatuisia ja eläimistä on tehty hyvin persoonallisia. Nintendogs on ollut myös erittäin suosittu peli ja sen kaikkia versioita on myyty maailmalla yhteensä 23,6 miljoonaa kappaletta. Sarjasta löytyy useita eri versioita, joissa vaihtuvat pelattavien koirien rodut.

Koiria löytyy tietysti myös aikuisempaan makuun suunnatuista peleistä. NetEntin kehittämä Diamond Dogs -hedelmäpeli on ollut nettikasinoilla erittäin suosittu koirien ystävien parissa. Koiriin ja luksukseen keskittyvä rahapeli on myös omiaan lompakon täyttämiseen, sillä poiketen perinteisistä suomalaisista peleistä, tässä on pääpalkintona 10 000 euroa.

Jos haluat käydä heti kokeilemassa koira-aiheisia pelejä, niin niitä on myös koottu yhteen paikkaan 1001pelit-sivustolle. Nämä pelit ovat kuitenkin yksinkertaisia selaimessa pelattavia flash-pelejä, jotka ovat usein kevyitä jo nopeasti pelattu. Niiden joukosta löytyy monia hauskoja ja nokkelia koirapelejä ja paljon varsinkin lapsille sopivaa pelattavaa. Näissä peleissä pääset muun muassa pukemaan koiria hauskoihin vaatteisiin, pakenemaan nopeasti ilkeitä rankkureita tai vaikka ihan viemään omaa virtuaalista koiraasi lenkille. Vaihtoehtoja piisaa ja jokainen löytää itselleen mieleistä pelattavaa.

Koirien maailmanvalloitus jatkuu siis koko ajan tietokonemaailmankin parissa. Pelit kehittyvät koko ajan ja nekin, jotka eivät oikeassa maailmassa voi saada omaa koiraa, voivat nyt kokea saman tietokoneen välityksellä.

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>